23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Specialdesigna din fjäder i 3D-CAD

Nu kan du via webben använda dig av vår CAD-konfigurator för att designa tryckfjädrar med de specifika egenskaper och krav du ställer. Den flexibla konfiguratorn klarar tråddimensioner från 0,1 mm upp till 15 mm.

I CAD-konfiguratorn för tryckfjädrar finns nu möjligheten att relativt fritt välja parametrar för tråd- och spiraldiameter, längd och antal varv. Tre olika material finns att välja bland. Systemet kan även generera en pdf-utskrift över den designade tryckfjädern.

Kontakta Lesjöfors för offert och produktion
När du är nöjd med utformningen, kontakta Lesjöfors så vi kan verifiera att den önskade fjädern är möjlig att producera. Du får även en offert gällande pris och leveranstid. Har du frågor eller stöter på problem i processen finns hjälp att få:
- Kontakta oss på Lesjöfors Försäljning så hjälper vi gärna till att optimera fjädern både funktionellt och produktionsmässigt, säger Mårten Glas, chef för Lesjöfors Försäljning.

Dragfjädrar och vridfjädrar står på tur
Innan årsskiftet kommer även konfiguratorer för dragfjädrar och vridfjädrar att lanseras. Sedan tidigare finns möjlighet, med några få undantag, att generera 3D-CAD och pdf-utskrift för samtliga standardfjädrar.

Lesjöfors AB
Lagergrens gata 2
652 14 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560013251

Sänd till en kollega

0.031