23948sdkhjf

Kalmars första reachstackers till Asien

Fyra av senaste generationens Gloria levereras till International Container Terminal Services Inc Group . Fordonen med 45 tons kapacitet är de första i drift i Asien - Stillahavsområdet, efter lanseringen i Shanghai i augusti 2014.
Truckarna kommer att genomföra containerhantering i två av ITCSI terminaler, Manila och Subic i Filippinerna. Ordern undertecknades i Cargotecs tredje kvartalet 2014 intag. Två av enheterna levererades i december och nästa två kommer att levereras i januari 2015.

ICTSI, en trogen kund i Kalmar, har upplevt en stabil tillväxt i container genomströmning vid sina viktiga platser och har investerat i att utvidga sin infrastruktur containerhantering. Den Manila International Container Terminal (MICT) är ICTSI flaggskepp drift och Filippinernas största internationella terminalen med en årlig kapacitet på 4,2 miljoner TEU. Liknande tillväxt utvecklas nu på Subic terminalen vilka tjänster den växande norra ekonomin av Filippinerna.

Gloria utlovas uppnå nya nivåer av produktivitet med en total lyftkapacitet på 45 ton, stapla upp till 6 hög (5 högt på intermodala) och vara den mest bränsleeffektiva reachstackern på marknaden. Ett urval av tre ECO körlägen; makt, normal och ska ge betydande bränslebesparingar på upp till 20 procent. Den automatiska stopp / start-funktion ska också resultera i en 10 procent bränslebesparing och en minskning av utsläppen, uppfylla europeiska Stage 4 och Tier 4 och EPA utsläpps lagstiftningar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063