23948sdkhjf

Avalon lanserar Teamcenter Cloud

Avalon Innovation lanserar Teamcenter från Siemens PLM (Product Lifecycle Management-system).Software som molnlösning.
Detta utlovas ge det system- och processtöd som behövs för att utveckla komplexa produkter, maximera produktiviteten samt effektivisera det globala samarbetet.

Teamcenter har hittills levererats som en traditionell mjukvara. Avalon Innovation , går nu också i bräschen för att tillhandahålla PLM som molnlösning.

– Att erbjuda Teamcenter som molnlösning på det sätt som Avalon nu gör öppnar för att ännu fler företag snabbt och kostnadseffektivt kan tillgodogöra sig Teamcenter för sin egen utveckling, säger Mats Friberg, Nordenchef, Siemens PLM Software.

Avalon Innovation ser en marknad där efterfrågan är stark att enklare kunna tillgodogöra sig vinsterna med PLM. Genom att erbjuda Teamcenter som en molnlösning vill man ge möjlighet till skalbarhet i både tid, pris och prestanda. Tröskeln att komma igång ska vara minimal.

– Vi vet att marknaden generellt efterfrågar denna affärsmodell, men vi ser också nya kundcase. Ett exempel är konsultföretag som bedriver projekt under kortare tid och har stort behov av ett fungerande PLM stöd från dag ett, säger Jens Rylander, affärsområdeschef på Avalon Innovation Solutions.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063