23948sdkhjf

Ahlsell levererar till Brose och Talurit

Brose Sweden valde en hissautomat från Hänel och modellen Lean-Lift för att få ett effektivt och stabilt lagersystem, medan Talurit köpte en Hänel lagerautomat från Ahlsell Maskin.
Brose Sweden är världens femte största familjeägda leverantör till bilindustrin.

Företaget utvecklar och tillverkar innovativa mekatronik system för fordonsdörrar, bilsäten samt elmotorer. Antalet anställda är i dag cirka 23 000 på 58 orter i 23 länder med en omsättning på 5 miljarder euro.

Råsunda Mekaniska har valt en Hänel hissautomat modell Lean-Lift för att effektivisera sin verktygshantering och frigöra yta för fler bearbetningsmaskiner.

Affärsidén är att serietillverka svarvade detaljer i dimensionsområdet 1 - 60mm.ovh seriestorlekar från 50 stycken upp till runt 250 000 stycken per år.

Talurit valde Hänel paternosterverk

Den huvudsakliga målgruppen är tillverkningsindustrin i Sverige och Europa.

Företaget grundades 1914 i Solna utanför Stockholm men har sitt säte i Storuman sedan 1990 och har idag 20 anställda med en omsättning på 30 miljoner kronor.

När Talurit i Göteborg behövde ett nytt paternosterverk föll valet på en lagerautomat från Hänel och modellen ”Rotomat”

Talurit utvecklar och marknadsför utrustning för mekanisk skarvning av tråd och vajer och har en världsledande ställning. Moderbolaget har sitt säte i Göteborg med dotterbolag i Tyskland och Storbritannien samt försäljningskontor i Kina. Lagret används i första hand till förvaring av komponenter för den egna produktionen. På bilden en lagerautomat från Hänel.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078