23948sdkhjf

Ny distributör av Alfa Lavals skärvätskerening

Techpoint Systemteknik har ingått ett avtal som master distributor för Alfa Lavals produkter för rening av skärvätskor och hydrauloljor i verkstadsindustrin globalt. Fram till nu har Duroc Machine Tool haft denna roll.
Segmentet är aktivt i cirka 30 länder med lokala distributörer och agenter.

– Det här passar vår målsättning att vara en stark leverantör inom segmentet rening och produktionsmiljö, förklarar Techpoint Systemteknik AB's vd Peter Öfverstedt. Vi säljer Alfa Lavals skärvätskerenare Alfie till våra kunder i Sverige och det är ett stort förtroende att få representera Alfa Laval världen över.

– Vi är övertygade om att försäljningen av våra miljöreningsprodukter kommer att kunna utvecklas hos Techpoint, där dessa blir ett naturligt komplement till Techpoints övriga produktprogram och internationella nätverk, säger Claes Eriksson, General Manager Industrial Equipment Alfa Laval.

– Satsningar i minskad miljöpåverkan och förbättrad produktionsmiljö ligger i tiden, fortsätter Peter Öfverstedt. För oss som partner till industrin är det viktigt att kunna erbjuda våra kunder marknadens bästa lösningar för att förlänga vätskors livscykel. Vi kommer att stärka miljösegmentet ytterligare framöver.

Techpoint Systemteknik är ett dotterbolag till JN Maskiner. Företagen är generalagenter för världsledande tillverkare av högkvalitativa produkter för verkstadsindustrin. Styrkan ligger framför allt inom spånavskiljande verktygsmaskiner, skärande och hållande verktyg samt verkstads- och lagerutrustning.

Läckolja förkortar kyl- och skärvätskors livslängd och medför stora kostnader i verkstadsindustrin. Med Alfie 500 möjliggörs återanvändning av dessa vätskor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063