23948sdkhjf

Advania öppnar plattform i molnet

Med lanseringen av Progress Rollbase, en utvecklingsplattform enligt Rapid Application Development-teknologin (RAD), erbjuder nu Advania den svenska marknaden ett komplett plattformsverktyg.
Det betyder en enklare arbetsmiljö inom utplacering av mjukvaror och applikationer och med integrerad service för blivande och befintliga kunder samt fristående programvaruutvecklare.

En del av Progress Pacific platform, är utvecklad av det globala mjukvaruföretaget Progress Software. Nu erbjuder också Advania denna moderna molntjänst, som underlättar utveckling och utplacering av nästa generations molnbaserade applikationer och mjukvaror. Syftet är att de lättare kan nå marknaden inom kortare löptid. Som en del av mjukvarulösningen, tillhandahålls en digital infrastruktur utvecklat av det globalt marknadsledande hårdvaruföretaget HP.

– Genom flera globala och regional initiativ, som HP Helion Network, Cloud28+ och HP PartnerOne för serviceprogram, sammanför HP de ledande servicetjänsterna med fristående utvecklare av programvara, vilket Advania och Progress Software utgör lysande exempel på. Resultatet är ett brett spektrum av molntjänster utvecklade för att underlätta affärer och den digitala vardagen för företag, säger Gilles Thiebaut, Vice President, Enterprise Group Indirect Sales EMEA, HP.

Enda svenska företaget

Det nya partnerskapet mellan Advania, HP och Progress Software öppnar nya möjligheter för företag att snabbt och enkelt skräddarsy sina applikationer i molntjänsten. Resultatet är lägre IT-kostnader och en mindre komplicerad molntjänst med högre säkerhet.

– Vi är stolta över att vara det enda svenska företaget som kan erbjuda Progress Rollbase, en RAD-baserad utvecklingsplattform i världsklass, till blivande och befintliga kunder i Sverige. Det är en kraftfull, skalbar och kostnadseffektiv tjänst som lagrar all information inom Sveriges gränser, vilket är en stor fördel för säkerheten. Vi gör detta ihop med två marknadsledande aktörer som står för kvalité och kontinuitet, säger Henrik Danielson, Partner Manager på Advania.

– Utvecklingen av applikationer går i en rasande takt och många företag vill nu tillgå nästa generations teknologi inom molntjänster. De behöver nu bara en utvecklingsplattform, Rollbase, som snabbt och enkelt kan implementera molnbaserade applikationer. Företagen kan nu koncentrera sig på vad som verkligen är viktigt – att utveckla och utplacera applikationer med högre säkerhet och lägre kostnader, säger Mark Armstrong, Vice President och Managing Director EMEA, Progress Software.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.066