23948sdkhjf

ABB visar helhet på Industrimässorna

ABB ställer för första gången ut på Industrimässan i Malmö. På plats visas produkter såsom robotar, motorer, frekvensomriktare och maskinsäkerhet.
På Industrimässorna i Malmö den 25-26 mars visar ABB sitt breda utbud av produkter och tjänster för tillverkande industri och livsmedelsindustri med effektiva helhetslösningar. I montern finns även exempel på hur produktionen på ett säkert sätt kan effektiviseras genom automation.

Viktiga egenskaper som efterfrågas är enkelheten att integrera och underhålla för att minska oplanerade driftstopp. Och det ger mervärdet att kunna hålla en hög produktivitet med en låg driftkostnad.

Exempel på produkter som kommer finnas i montern är en robotcell med kameralösningen Integrated Vision, där precisionen och snabbheten i ABB:s robotprodukter demonstreras. Integrated Vision kan användas inom många olika tillämpningar med kvalitetssäkring och robotguidning som exempel.

Dessutom visas även ABB:s programmeringsverktyg RobotStudio, där programmeringen snabbt och smidigt kan göras via en PC på kontoret. Svar på hur man kan energieffektivisera ges med hjälp av en frekvensomriktare. Demon provar hur olika parametrar påverkar driftskostnader. ABB visar även upp en motor i rostfritt utförande som främst används inom livsmedelsbranschen.

Säkerhet ökar produktiviteten och ABBs budskap är att nya produkter och lösningar ska hjälpa att spara energi, tid och pengar.

– Industrimässorna i Malmö ser vi som en viktig mötesplats för industribranschen. Vi deltar för första gången och ser fram emot att träffa många nya och gamla kontakter, säger Björn Magnusson, marknadschef inom enheten Motorer och drivsystem på ABB. Monter C22.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062