23948sdkhjf

Hög prestanda och precision i ett

CS Produktion i Säffle har beställt en ny svarv som kombinerar hög prestanda både vad gäller avverkning och precision. Leverantör är Giuseppe Giana Spa genom svenska agenten Fermat Sweden.
Att valet föll på italienska Giuseppe Giana berodde till stor del på det unika maskinkonceptet GGTronic.

– Den svenska agenten Fermat Sweden har en mycket stor erfarenhet av installation och idriftsättning av större verktygsmaskiner gör att valet av leverantör känns mycket tryggt, menar Stefan Schützer, produktionsansvarig på CS Produktion.

Maskinen är, som alla maskiner i GGTronic-serien, en äkta 4-bäddsmaskin. Dubbavstånd är 12,5 meter och maximalt sving är 1 600 mm över hela längden. Maskinen bär ämnen upp till 15 ton mellan chuck och dubb och har en omfattande utrustning i form av C-axel och en kraftig fräsenhet med ISO 50 verktygsinfästning och kylning genom verktygen, maskinen levereras också med utrustning för djup invändig svarvning, en mängd olika stöddockor etcetera.

CS Produktion är en komplett underleverantör med kapacitet för såväl hela projekt inom maskinbyggnad som tillverkning av avancerade maskindelar och andra mekaniska komponenter. Gärna med lite större mått då verkstaden förfogar över såväl svarv som fräskapacitet på upp till 12 meters längd.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062