23948sdkhjf

Avsynar under och över samtidigt

Det högteknologiska företaget Conveyor 22 har tillsammans med AH Automation tagit fram en lösning som gör det möjligt att se detaljers undersida i en högupplöst bild genom den transporterande ytan.
Conveyor 22:s affärsidé är att konstruera, tillverka och sälja elektriska skaktransportörer för applikationer i industriella transportprocesser. Elektriska transportörer från Conveyor 22 har en mjuk linjär rörelse som möjliggör transport på härdat glas. Ett mångårigt problem är att det många gånger varit svårt att se detaljers undersida. Antingen har detaljerna placerats på en separat genomlysningsyta eller vridits mot en vision-kamera för granskning.

Lösningen är att avsyna direkt genom transportrännans yta. Detaljen behöver inte vidröras före avsyningen och vidaretransport sker omedelbart av de detaljer man väljer att inte plocka (korrekta eller felaktiga).

– Rörelsemönstret sprider även ut och separerar detaljerna vilket underlättar och optimerar för vision-avsyning och robotplockning, säger Anne-Maj Öström, vd för Conveyor 22.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.594