23948sdkhjf

CNC Factory varslar fem anställda

CNC Factory anpassar verksamheten till ny strategi. Företaget kommer att göra sig mindre beroende av alltför stora projekt och det leder till en anpassning av personalstyrkan.
Mikael Svensson, vd för CNC Factory, förklarar:

– CNC Factory har under sina 25 år inom modernisering av produktionsutrustning blivit mer och mer beroende av ett fåtal stora kunder, vilket både gjort oss väldigt sårbara och dessutom har en del projekt fått sådan omfattning så att de låst upp stora delar av företaget under väldigt lång tid.

– Det här har gjort att andra, viktiga, delar av marknaden blivit lidande på ett oacceptabelt sätt. Vår kärnkompetens, inom CNC och Automation, kommer våra kunder bäst till nytta i mindre och medelstora projekt och denna inriktning kräver en annan personalstruktur.

Följden blir att 5 personer kommer att lämna, vilket vi givetvis beklagar säger Mikael Svensson, men det är nödvändigt för att skapa ett lönsamt företag med ny strategi.

Kvar på företaget blir 14 personer i Värnamo och Täby, med över 300 års samlad erfarenhet av CNC och Automation. Det nya konceptet, har benämningen ”ABC för produktivitet”,.

– Vi är är övertygade att vi fortsatt kommer att vara en stark partner för företag som inser möjligheten i att öka produktiviteten i befintliga maskiner, säger Mikael Svensson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063