23948sdkhjf

Miltronic satsar större än någonsin

Automationsleverantören presenterar sin största satsning hittills i företagets historia. Med en nyutvecklad produkt- och tjänsteportfölj vill företaget, som jobbar mest mot maskinbyggare och OEM-marknaden, etablera sig även inom infrastruktur och basindustri.
I en mycket större utsträckning än tidigare kommer erbjudandet att anpassas för industriinriktade slutkundsprojekt – med industriinstallatörer, systemintegratörer och grossister som huvudsakliga målgrupper. Satsningen kommer att innebära flera nya tjänster för företaget, både i Nyköping och på andra platser runt om i landet. Miltronic startade redan på 60-talet och historiskt sett har företaget fokuserat på maskinbyggnad och OEM.

– Genom en stor satsning breddar vi nu vår verksamhet, både för att vidareutveckla vår position hos maskinbyggare men också för att skapa efterfrågan på Miltronics produkter och tjänster inom nya identifierade tillväxtmarknader som infrastrukturprojekt och svensk basindustri. Redan i slutet av 2015 beräknar Miltronic vara i gång enligt företagets nya strategi. Då ska även den nya organisationen vara på plats, vilket innebär sex nytillkomna tjänster för företaget, säger Krister Karlsson, försäljnings- och marknadschef, utanför Miltronics huvudkontor i Nyköping.

Rekryteringsprocesserna har redan startat och i det första skedet rör det sig om tre tjänster till Miltronics huvudkontor i Nyköping samt tre nya säljroller utspridda över landet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063