23948sdkhjf

Gratis e-tjänst ger verktygsråd

Sandvik Coromant lanserar en online-tjänst för verktygsrekommendation till hjälp för produktionsingenjörer som vill ha effektivare och smidigare avstickning och spårsvarvning.
Den nya e-tjänsten kallas ”First Choice” och är en del av företagets strategi att kombinera de senaste teknologierna med högre supportnivåer för att kunna leverera branschledande lösningar för avstickning och spårsvarvning. Tjänsten är kostnadsfri och hittas på www.sandvik.coromant.com/FirstChoice. Via en webbläsare kan kunden ange nyckelparametrar för specifika operationer, inklusive vilket material som används, specifikationer för arbetsstycket, bearbetad diameter, med mera. Utifrån den informationen visar systemet det lämpligaste verktyget för avstickning och spårsvarvning från Sandvik Coromants breda sortiment.

E-tjänsten är den senaste i en serie teknik- och supportinitiativ som Sandvik Coromant planerar runt avstickning och spårsvarvning. Dessa val stöds av tekniska specialister som kan ge råd och rekommendationer och som har tagit fram en rad ”Top Tips”. Här hittar man förslag på hur man minimerar skärkraft och miljöpåverkan, tips om hur man hanterar långa överhäng och bästa praxis för att förbättra bearbetningssäkerheten och förlänga skärlivslängden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079