23948sdkhjf

Toyota visade nya ledstaplarna

Toyota Material Handling visade upp sin nya serie ledstaplare med plattform på Produktionsmässan. BT Staxio P-serien omfattar 11 modeller från 1,2 till 2,0 ton och delar många egenskaper och funktioner med den prisvinnande serien låglyftare BT Levio P.
Serien är utformad för horisontell transport och stapling och utlovar den rätta modellen för varje applikation. SPE120/140/160/200 har fasta stödben för öppen pallhantering och finns med förhöjbara stödben för användning på ojämna golv eller dubbelpallshantering SPE120L/140L/160L/200L.

SPE140S har bredspåriga stödben för arbete med olika pallstorlekar och dubbelpallsstaplare SPE200DN/200D är en speciell smal version för intensiv lastning och lossning.

Serien är kompakt och uppnår lyfthöjder på 6 meter och en körhastighet på 10 km/tim för snabb materialhantering. Restkapaciteterna har förbättrats jämfört med den tidigare modellen och uppges vara klassledande. SPE är utvecklad och byggd kring föraren med lågt buller och låg vibration, 180° servostyrning med ett ergonomiskt handtag och justerbar rattstångshöjd.

Säkerheten ökat genom sikt genom stativet till gaffelspetsarna vid alla höjder.

– Alla lösningar för att skydda föraren, såsom fällbara grindar, fasta sidoskydd eller ryggstöd och hastighetskontroll vid kurvtagning, bidrar till en smidig och säker hantering av gods, säger Paul Nocievski.

På bilden Paul Nocievski framför en modell från BT Staxio SPE-serien.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.066