23948sdkhjf

Nya skaft stärker Seco

Secos högprecisa brotschsystem Precimaster Plus med utbytbara huvuden har utökats med två nya typer av skaft med inbyggd flytande fasthållning och justeringsfunktion för optimal brotschning.
Skaftalternativen ska stärka systemet och ge bättre ytfinhet, eliminera kast och korrigerar positionerings- vinkelfel utan att några speciella verktygshållare behövs.

PMX-FL- och PMX-AD-skaften är försedda med inbyggda system som ger flytande fasthållning och justeringsmöjlighet. Detta minimerar överhänget genom att brotschen kan placeras närmare maskinens spindelnos utan att det behövs några speciella verktygshållare.

Secos system för flytande fasthållning fungerar i både stationära och roterande brotschapplikationer och är helt mekaniskt, vilket ger bättre stabilitet än med gummi- eller elastomerteknik som används på liknande verktyg. Dessutom är den inbyggda justeringsfunktionen på PMX-AD på roterande applikationer mekanisk och har sex skruvar för exakt inställning som kompenserar för spindelkast som är mindre än 0,005 mm.

Precimaster Plus är Secos högprecisa modulära brotschsystem som upprätthåller hög noggrannhet och tillförlitlighet samtidigt som den ger ekonomisk prestanda. Systemets utbud av olika skaft och huvuden ger den flexibilitet som behövs för att optimera en rad olika brotschapplikationer. Skaften finns tillgängliga i diametrar på 10 - 60,5 mm.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08