23948sdkhjf

ABB tvåa som drömarbetsgivare

ABB på andra plats när 13 000 yrkesverksamma civil- och högskoleingenjörer från Sveriges Ingenjörers medlemsregister rankar sin drömarbetsgivare.
Då Sveriges yrkesverksamma ingenjörer listar sina mest attraktiva arbetsgivare hamnar teknikföretaget ABB på andra plats, med Google på första plats och IKEA på tredje.

Resultatet av den stora karriärundersökningen ”Ingenjörsbarometern 2015” presenterades igår kväll på eventet Ingenjörskarriär 2015 på Operaterassen i Stockholm och inför 300 gäster tog Lisa Hjelm, ansvarig för Employer Branding inom ABB, emot priset. Prisutdelare var Susanna Baltscheffsky, chefredaktör för Ny Teknik.

– Vi på ABB är väldigt glada över att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare för ingenjörer. Det här är en utmärkelse som vi vill dela med alla våra duktiga medarbetare som gör ett fantastiskt arbete för våra kunder inom kraft och automation och som bidrar att skapa ett hållbart samhälle. En bransch där man får vara med och arbeta med framtidens teknik som gör skillnad, säger Johan Söderström, vd för ABB Sverige.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078