23948sdkhjf

ISO-skär med nano-struktur

Mitsubishi Materials introducerar nya skärsorten MC6015 med CVD belagda ISO-skär och utlovar tänjande av prestandagräns.
Skären passar applikationer från P05 till P20 och har utvecklats med Mitsubishis patenterade ytbehandlingsteknik med nano-struktur. Enligt leverantören Colly Verkstadsteknik ska nano-struktur optimera kristalltillväxten till täta, kompakta kristaller i en enhetlig struktur för att förhindra urflisning av eggen och därmed förlänga livslängden.

Det nya patenterade skiktet beläggs med en slät och slitstark yta avsedd att förhindra onormala skador och löseggsbildning.

Samtidigt introduceras Tough-Grip, den andra av två patenterade teknologier som ingår. Det är ett gränssnitt mellan beläggningsskikten kontrollerad på nanonivå, vilket ska ge en bindning för att förhindra delaminering av de olika skikten.

MC6015 har ett guldfärgat ytskikt i en Ti-förening som ska ge värme och slitstyrka och även eliminera gropförslitning på AI2O3-skiktet. Flankytorna är också belagda med ett skyddande slätt skikt.

Det breda spektrat av spånbrytargeometrier finns för fin, medelgrov och grov bearbetning i kolstål så väl som legerade stål. Skären finns både som positiva och negativa. Oavsett vilket vändskär som krävs, tillhandahåller Mitsubishi motsvarande skärhållare för den nya serien.

På bilden: Teknologi med nano-struktur ska ge kompakta kristaller i en enhetlig struktur.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078