23948sdkhjf

Delta planslip till Finstansteknik

Star Servus Verktygsmaskiners kiunder har haft en hektisk höst med flera installationer av Fanuc trådgnistmaskiner men även en Delta planslipmaskin.
Star Servus Verktygsmaskiners kunder gör många maskininvesteringar. Att det är full fart hos de svenska verktygsmakarna går inte att ta miste på, och det ser även ut att hålla i sig ett bra tag framöver.

Bland dom som investerat i nya trådgnistmaskiner kan nämnas Lidhs Verktyg som är en av Sveriges största tillverkare av pressverktyg, har köpt en Fanuc C600iA. Hos Müller Mekaniska i Borås har det installerats en Fanuc C400iA för produktion av bland annat standardkomponenter till Formverktyg. Ett annat företag som också tillverkar standardkomponenter fast till pressverktyg är A-Tooling i Bredaryd där en Fanuc C600iA tagits i drift senaste tiden. Även på plastsidan är det full fart där Talent Plastics i Kållered satsat på en Fanuc C400iA.

Det har även sålts några planslipmaskiner från Italienska Delta.

I början av November installerades det en Mini 12 hos Finstansteknik AB i Ulricehamn. Även Nitator i Hyltebruk har beställt en Delta Mini 12 som kommer att levereras i början av december.

På bilden Arturs Murasko, operatör hos Finstansteknik i Ulricehamn.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064