23948sdkhjf

HJR Projekt-El köps upp

Projektengagemang förvärvar teknikkonsultföretaget HJR Projekt-El, en av Sveriges största teknikkonsulter inom el- och säkerhetsområdet.
Förvärvet gör Projektengagemang till en marknadsledande aktör inom projektering av el- och säkerhetsanläggningar inom byggnation med totalt 280 medarbetare. HJR Projekt-El är ett teknikkonsultföretag med drygt 110 medarbetare som har spetskompetens inom bland annat el-, tele- och säkerhetssystem, brandskyddsprojektering, sprinklerprojektering och riskanalyser. Företaget grundades 1987 och finns i Uppsala, Västerås samt Stockholm. Under 2015 omsatte HJR Projekt-El cirka 150 miljoner kronor och har idag en marknadsledande position inom el och säkerhet.

Projektengagemang erbjuder kvalificerade konsulttjänster och lösningar inom arkitektur, byggnad, el- och teleteknik, VVS, industri och energi, infrastruktur samt projektledning.

Den närmsta tiden kommer de båda organisationerna att integreras under ledning av Johan Renvall, vd på HJR Projekt-El, och Michael Gustavsson som är affärsområdeschef på Projektengagemang.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063