23948sdkhjf

WJS nysatsar i Norge

Water Jet Sweden tecknar avtal med nybildade Nordic Machines AS som från den 1 januari tar ansvar för den norska marknaden.
Bakom Nordic Machines AS står Terje Luritzen och Espen Toth, båda kända namn i branschen och med många års erfarenhet av marskinförsäljning i Norge.

Water Jet Sweden har med åren blivit den största leverantören av vattenskärningsmaskiner i Norra Europa. I Norge levererades första maskinen redan 1998 och med ett 50-tal installerade maskiner är företaget idag ett av de ledande på den norska marknaden.

Nordic Machines AS bildades så sent som december 2016, men har en bred bas att stå på. Grundarna Terje Lauritzen och Espen Toth har i många år varit ägare och ledare i företaget Din Maskin i Norge, så det finns stor erfarenhet av både maskinbranschen och försäljning av vattenskärningsmaskiner. Det nya företaget kommer ha en grön eco-profil där återvinning av begagnade maskiner, vattenskärning, och kundanpassade leasinglösningar är grunden i företagets affärsidé.

– Vi är både stolta och ödmjuka över att ha blivit valda som exklusiv återförsäljare för Water Jet Swedens maskiner för den norska marknaden. Vi känner marknaden väl och vet vad som är viktigt för kunderna. kunder. Att representera en stor solid aktör är avgörande för att lyckas. Det är viktigt att kunderna känner en trygghet för god service och uppföljning när de gör en maskininvestering.

– Vi kommer göra vad vi kan för att ytterligare utveckla marknaden och ta hand om nuvarande kunder på bästa sätt. Utöver vattenskärning skall vi bistå industrin, banker och förvaltare att avyttra alla typer av begagnade industrimaskiner. Vi har ett världsomspännande nätverk av uppköpare som gör att vi kan säkerställa bästa möjliga pris för maskinerna.

WJS utför service

Det kommer vara ett nära samarbete mellan Nordic Machines och Water Jet Swedens marknads- och serviceorganisationer, där samarbete, långsiktighet och goda kundrelationer även i fortsättningen kommer vara viktiga hörnstenar.

– Nordic Machines kommer ta över försäljningsansvaret i Norge, men all service och support kommer som tidigare utföras av Water Jet Swedens erfarna tekniker, berättar Ronny Martinsson, Servicechef på Water Jet Sweden.

Möjligheten för det nya avtalet öppnades när Water Jet Swedens tidigare norska kontakt beslutade sig för att sälja sin verksamhet och från den 1 januari 2017 tar Nordic Machines huvudansvaret för norska marknaden.

– Avtalet innebär fördelar för alla parter, inte minst för kunderna. Med Nordic Machines kan vi öka närvaron på den norska marknaden och få ännu fler nöjda maskinkunder, summerar Lennart Svensson, VD på Water Jet Sweden.

På bilden Terje Luritzen och Espen Toth.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065