23948sdkhjf

Fyra företagsplatser kvar till Hannovermässan!

Energimyndigheten anordnar för första gången en svensk samlingspaviljong på Hannovermässan och siktar på att samla tio svenska teknikföretag i en gemensam monter.
Erbjudandet till energiteknikföretag som väljer att ställa ut i samlingsmontern är generöst då en monter enbart kostar det utställande företaget för en vecka 25 000 kronor. Sex företag har redan nappat.

– Deltagandet i paviljongen leder förhoppningsvis vidare till goda kontakter och eventuellt affärer. Sverige har mycket att bidra med när det gäller innovativ energiteknik och en satsning på Hannovermässan är en del i ledet mot en hållbar tillväxt, säger Christopher Waldén vid Energimyndigheten.

Ingår gör även identifiering och mötesbokningar med potentiella partners om så önskas. Den 100 kvadratmeter stora paviljongen kommer att vara centralt placerad i energihallen.

Hannover Messe Energy är världens ledande mässa för integrerade energisystem och hållbar mobilitet med över 1 200 utställare och nästan 100 000 internationella besökare. Mässan har hela värdekedjan från energiproduktion, transmission, lagring, smarta elnät, distribution och digitalgrid management.Antalet platser i samlingsmontern är begränsade och därför är det viktigt att anmäla sig så snart som möjligt. Vänligen skicka anmälan per email till: maximilian.richter@business-sweden.se

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047