23948sdkhjf

UniCarriers lanserar utbildningskoncept

I januari 2017 invigde UniCarriers ett europeiskt utbildningscenter i danska Greve, utanför Köpenhamn.
Med UniCarriers Academy avser den internationella trucktillverkaren att höja ribban för fortbildning. I fortsättningen kommer medarbetare, återförsäljare och distributörer att kunna delta i ett omfattande fortbildningsprogram i utbildningscentret. Förutom utbildningslokalerna ingår en utställningshall på 700 kvadratmeter med gott om plats för praktiska övningar och produktpresentationer. Genom att investera i sina medarbetares och affärspartners kompetensutveckling säkerställer UniCarriers långsiktigt den höga kvalitets- och servicenivån som företaget etablerat hos sina kunder.

Tekniska workshops

– UniCarriers har även tidigare främjat kontinuerlig fortbildning av medarbetare och affärspartners. Vår nya ”akademi” är ett sätt att skapa en enhetlig europeisk standard för våra fortbildningsaktiviteter, säger Marie-Laure Tarlier, HR Director & Group HR Projects Manager hos UniCarriers Frankrike.

– Utbudet av utbildningar omfattar i dagsläget tekniska workshops, produktutbildningar och säljträning. Särskilt fokus ligger på utbildningar om nya produkter och lösningar. Återförsäljare och medarbetare kan på så sätt förvärva enhetlig och aktuell specialkunskap om dessa innan säljstarten. Det finns även planer för workshops om ledarskap. Katalogen från UniCarriers Academy ger en inblick i det omfattande kursutbudet. Planen är att låta externa och interna kursledare utbilda omkring 200 affärspartners och medarbetare under första året.

Nära Köpenhamns flygplats

De gemensamma workshopparna i mindre grupper ska bidra till ett nätverkande mellan kolleger från olika hörn i Europa och underlätta utbytet av kunskap och information inom hela företaget. Den nya plattformen för kunskapsinhämtning och fortbildning skapar på så sätt tydliga mervärden för UniCarriers affärspartners, kunder och medarbetare. UniCarriers Academy leds av UniCarriers-koncernens personalavdelning, som även hjälper deltagare med planering och reseförberedelser för att göra det så enkelt som möjligt att delta i fortbildningsaktiviteterna. Närheten till Köpenhamns flygplats gör det smidigt att ta sig till utbildningscentret.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109