23948sdkhjf

Brenderup expanderar i Jönköping

I dagsläget finns Brenderups anläggning i Ljungarums industriområde men till sommaren sker byggstart för en ny anläggning i Stigamo utanför Jönköping.
Verksamheten på den nya enheten kommer att sysselsätta över 100 personer. Fastighetsägare är lokala företaget Nivika, som står bakom projekteringen och bygger för framtiden i Jönköping. Inflyttning beräknas ske under andra halvåret 2018.
- Vi har haft en fantastiskt bra försäljningsutveckling de senaste åren. Med Jönköping som naturlig logistikbas investerar vi nu i en ny modern anläggning för att fortsätta vår expansiva resa samt öka vår kapacitet och ytterligare stärka vår marknadsposition i Sverige och i övriga Skandinavien, säger Pål Jönsson, koncernchef för Brenderup-koncernen.
- Vår Jönköpingsanläggning kommer att vara navet för distribution till våra kunder i Sverige och kommer även att förse fler och fler kunder i Danmark och Norge med både släpvagnar och reservdelar, säger Stefan Sjöberg, VD för Brenderup AB.
Med denna satsning kommer vi i framtiden på ett mer effektivt sätt optimera vår produktion, materialflöde, logistik och administration för att skapa ytterligare värde för våra kunder, fortsätter Stefan Sjöberg.
Fastighetsägare är lokala företaget Nivika, som står bakom projekteringen och bygger för framtiden i Jönköping. Inflyttning beräknas ske under andra halvåret 2018.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093