23948sdkhjf

Volkswagen visar helt eldriven crossover - snart i serieproduktion

Genom en världsomspännande produktoffensiv med start i Shanghai ska Volkswagen snabbt ta eldrivna fordon från sin nisch till storskalig produktion.
Volkswagen lanserar en ny serie av banbrytande elbilar med en räckvidd på bensin- och dieselbilars nivå. Den konceptbil som gör sin debut i Shanghai 19-29 april visar hur mångfasetterat utbudet av eldrivna modeller från Volkswagen kommer att vara år 2020. På bilsalongen ger Volkswagen en första titt på märkets första eldrivna crossover. Modellen är en fyradörrars coupé och sport utility vehicle (SUV) i ett. Denna konceptbil den är tredje medlemmen av I.D.-familjen − en ny generation av utsläppsfria fordon med lång räckvidd och karismatisk design. Alla modellerna kännetecknas också av en ny interiör och layout med flexibilitet, storlek och komfort som överskrider normerna för fordonsklasserna.
CUV:en är en sportig och interaktivt utformad allroundbil − med elektrisk fyrhjulsdrift som passar lika bra i stadsmiljön som i terrängen för de med äventyrlig och aktiv livsstil.
En lång räckvidd på samma nivå som dagens bensindrivna bilar gör den lämplig även för långa resor. Liksom I.D. och I.D. BUZZ kan denna konceptbil också köras helt självständigt. Allt som behövs är ett lätt tryck på VW-emblemet på ratten för att aktivera det helautomatiska körläget. Ratten dras elektriskt in i instrumentpanelen där den bildar en enda enhet med digitala displayer och reglage.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078