23948sdkhjf

Ingenjörsbolaget ökar intäkterna med över 60 procent

Under kvartalet har fem medarbetare anställts och under resten av året behövs ytterligare fem till tio personer.
Ingenjörsbolaget Deva Mecaneyes, med verksamhet i Västerås och Eskilstuna, fortsätter sin tillväxtresa och har ökat omsättningen under första kvartalet med över 60 procent jämfört med samma period föregående år. Det framgår av ett pressmeddelande.

Under kvartalet har fem ingenjörer anställts och bolaget ser i sin prognos behov av att anställa ytterligare fem till tio ingenjörer och projektledare under 2017 för att möta efterfrågan. Totalt har bolaget nu drygt 55 medarbetare i Västerås som nu alltså blir fler.

– Den ökade efterfrågan avser både behov av kvalificerat konsultstöd på plats och kompletta åtaganden från bolagets egna kontor. Vi ser även att regionens startupverksamhet växer vilket gynnar oss som i dag är ett komplett utvecklingshus för produktutveckling, säger vd Magnus Welén.

Deva Mecaneyes är en ingenjörsbyrå som levererar kvalificerade ingenjörstjänster, industriell processutveckling och åtaganden för stora industribolag i Mälardalsregionen.

Bolaget är en del av konsultkoncernen Aros Technology Partner med totalt 225 medarbetare. I koncernen ingår utöver Deva Mecaneyes bolagen Tritech Technology och Filoprocess.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078