23948sdkhjf

Vaktombyte i Impact Coatings ledning – ny vd på plats

Henrik Ljungcrantz avlöser Göran Felldin som vd för Impact Coatings.
- Som grundare, CTO och väl förtrogen med marknad och kunder är Henrik ett val som vi i styrelsen är mycket nöjda med, säger styrelseordförande Lars-Erik Nordell.

En förundersökning angående olovligt röjande av insiderinformation är nu nedlagd och styrelsen kan därmed genomföra det byte på VD-posten som inleddes redan efter jul. Marknadens efterfrågan på bland annat beläggningslösningar och system inom Fuel Cells har inneburit en flygande start på det nya året.
- Jag ser verkligen fram emot att leda Impact Coatings i en storsatsning. Och inte bara inom Fuel Cells, men inom hela automotive-marknaden och då speciellt att få möta en snabbväxande kinesisk efterfrågan, säger Henrik Ljungcrantz.

Göran Felldin kommer att föreslås som ny styrelseledamot och kommer också att fortsätta arbete med bolagets marknadsföring och varumärkespositionering.
- Det har varit oerhört stimulerande att få leda Impact Coatings förändringsarbete och jag känner att vi nu verkligen är redo att ta nästa steg i vår expansion, understryker Göran Felldin.

Impact Coatings presenterar sin Q1-rapport den 21 april och kallar samtidigt till Årsstämma den 19 maj, 2017. Företaget utvecklar och kommersialiserar innovativ teknologi för PVD-ytbeläggning. PVD är en metod att i vakuum framställa tunna skikt av metaller och keramer.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11