23948sdkhjf

Rekordväxaren från Växjö får ännu en USA-order

JLT Mobile Computers har fått ytterligare en beställning på deras stryktåliga fordonsmonterade datorer till en stor biltillverkares USA-lager.
High-end datortillverkaren JLT Mobile Computers meddelade nyligen rekordresultat för 2016. Intäkterna ökade med mer än 50 procent och orderingången ökade med 49 procent.

Nu har företaget fått en strategisk order för framtida affärer då ordern är en del av en större utrullning av fordonsdatorer hos företaget som har ett flertal produktion- och distributionsanläggningar världen över.
– Verso + 10-datorn har marknadens minsta format och representerar en ny klass av stryktåliga datorer som med full tillförlitlighet levererar bästa tänkbara användarupplevelse även i de mest krävande miljöer, säger Eric Miller, VD för JLT Mobile Computers Inc.

Den praktiskt taget okrossbara kapacitiva pekskärmen (PCT) med JLT PowerTouch-teknologi ska ge användaren en upplevelse likt den hos konsumentprodukter, men med en avsevärt mycket bättre hållbarhet. Till skillnad från datorer med resistiva skärmar, där en av de vanligaste orsakerna till driftstopp är att pekskärmen går sönder och datorn behöver repareras eller bytas ut, är den kapacitiva skärmen mycket tålig mot repor och slitage. Skärmen skyddas av en 1,8 mm tjock, kemiskt härdad glasskiva, vilket ska minimera oförutsedda avbrott och öka produktiviteten. Vidare utlovas skärmen ge en ojämförlig ljusstyrka och mycket bra skärpa, något som pasar användning av virtuella tangentbord. Lösningen kan då anpassas helt och hållet utifrån verksamhetens behov och ger större flexibilitet för användaren.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094