23948sdkhjf

Svenska antenntillverkaren vald till leverantör för laddstolpar i Italien

Leveransen gäller för laddstolpar till elbilar på den italienska marknaden för en större internationell industrikund.
Allgongruppen med huvudkontor i Kista har blivit vald och funktioner som antennen bidrar till är att exempelvis trådlöst mäta laddningskapacitet, kommunicera debiteringsunderlag och kontrollera tillgänglighet av laddningsstationer.

I den typen av miljöer där laddningsstationerna står ställs höga krav på robusthet, tillförlitlighet och hög prestanda hos kommunikationslösningarna. Leveranser kommer att ske i mindre serier under 2017.

– Det är väldigt roligt att vi har blivit valda och fått utökat förtroende. Vi levererar sedan tidigare antenner till laddstolpar på andra marknader i Europa och Asien, och märker en ökad efterfrågan inom det här segmentet. Vi ser att vi tillför värden kunskapsmässigt till våra kunder genom att vi har lång erfarenhet av att utveckla antennlösningar för både fordon och energi/infrastruktur.

– För att verkligen förstå kundernas framtida behov, jobbar vi ofta i mycket nära samarbete med kunderna vid produktutvecklingen, säger Yasemin Heper Mårtensson, VD för Smarteq Wireless.

Källa: Allgon

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.636