23948sdkhjf

CAD-rådgivaren gör tysk inbrytning

Efter köpet av det tyska bolaget har koncernen totalt 250 medarbetare.
En av Nordens största CAD-rådgivare gör en inbrytning på den tyska marknaden. Det framgår av ett pressmeddelande.

Det är företaget NTI CADcenter, som bland annat är en av Europas största leverantörer av mjukvarulösningar från Autodesk till industri och bygg, som har tagit över det tyska bolaget CWSM Software Solutions.

Efter affärstransaktionen består NTI-gruppen av en total personalstyrka på 250 medarbetare. Kontor finns i Sverige, Danmark, Norge och Tyskland. De förväntas omsätta över 400 miljoner kronor i år.

– Vi befinner oss mitt i en digital revolution. Kunderna ställer nya, högre krav och deras användning av mjukvaruapplikationer förändras i snabb takt. Dessa höga förväntningar från användarna kräver etablerade serviceleverantörer som kan möta upp med rätt resurser för rådgivning, utveckling och support kring ett brett spektrum av applikationer, säger Per Olsson, vd för NTI CADcenters svenska verksamhet.

NTI CADcenter startade år 1945 i Danmark - då under namnet Nordisk Tegnemaskine Industri. För omkring 30 år sedan beslutade ledningen att man skulle vidareutveckla konceptet till att också omfatta CAD-lösningar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141