23948sdkhjf

Svenska tillverkaren skriver avtal om försäljning i Kina

Har precis vad som behövs när Kina fram till 2020 planerar att bygga drygt 8.400 nya sjukhus.
NFO Drives erbjuder en unik och störningsfri frekvensomformare för motorstyrning. NFO Drives AB och Shenyang Ankong Technology Co., Ltd. har skrivit avtal om marknadsföring och försäljning av NFO Drives produkter i Kina.

Shenyang Ankong Technology Co., Ltd. tillverkar avancerade apparatskåp till kommersiella byggnader och sjukhus.

NFO Drives och Shenyang Ankong Technology Co., Ltd. har identifierat sjukhusens behov av NFO Drives störningsfria frekvensomriktare. Shenyang Ankong Technology Co., Ltd. är redan aktivt i segmentet och ser möjligheten att bygga in NFO störningsfria frekvensomriktare i sina apparatskåp för att erbjuda sjukhusen störningsfri motordrift.

Shenyang Ankong Technology Co., Ltd. kommer att öppna ett försäljningskontor i Beijing för att marknadsföra och sälja NFO Drives störningsfria frekvensomriktare på den kinesiska marknaden. Kinas arbete inom områdena förnybar energi och energibesparing är känt och NFO Drives störningsfria frekvensomriktare passar denna inriktning väl.

Avtal gällande försäljning och etablering av försäljningskontor har nu skrivits på och partnerna bedömer att det kommer att ge effekt på NFO Drives försäljning under 2018.
- Den kinesiska marknaden är stor och det känns mycket bra att avtalet nu är påskrivet, säger Johan Braun, VD för NFO Drives AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062