23948sdkhjf

Svenska företaget tecknar femårsavtal med fordonsbolaget

Anledningen är ett beslut att fortsätta samarbetet som innebär starkt kundfokus och hög flexibilitet heter det.
– Vår största utmaning är att balansera rätt lagernivåer mot en hög tillgänglighet och servicegrad. Orio Logistics hjälper oss att nå den målsättningen och under årens lopp har de blivit en viktig partner för hela vår reservdelsdistribution i Norden och Baltikum, säger Jeff Fullam, ansvarig för Opels samarbeten med externa logistikaktörer.

Orio Logistics har en modern, automatiserad lageranläggning för en snabb och flexibel hantering av pallar och lådor. Anläggningen har blivit Opels naturliga nav för reservdelsdistribution till fler än 500 återförsäljare i Norden och Baltikum. Lageranläggningen i Nyköping ligger endast cirka tio mil från Stockholm med goda tåg- och flygförbindelser, närhet till Europavägarna och en modern hamn med god kapacitet.

– Inom Opel utvärderar och konkurrensutsätter vi löpande våra logistikpartners och följer marknaden mycket noga. Orio Logistics är vid en jämförelse konkurrenskraftiga och möter våra höga krav på kvalitet, flexibilitet och pålitlighet, förklarar Jeff Fullam.

– Vi är stolta över att Opel har valt att fortsätta vårt goda samarbete i åtminstone ytterligare fem år. Det är ett bevis på vår förmåga att ständigt förbättra oss och möta Opels krav, säger Jonas Nilson, Head of Operations på Orio.

I mars 2017 förvärvades GM Europe, där Opel och Vauxhall ingick, av franska bilkoncernen PSA Group. Därmed blev expansiva PSA Group Europas näst största biltillverkare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079