23948sdkhjf

Örnsköldsviksföretaget ror hem strategisk order från telekomjätten i Sydostasien

Ses som ett viktigt kommersiellt genombrott hos såväl den aktuella kunden som för potentiella kunder i den expansiva regionen.
Clavister är en dominerande leverantör av högpresterande säkerhetslösningar för fasta, mobila och virtuell nätverk, har erhållit en kommersiell order från en av de största telekomoperatörerna i Sydostasien, genom en systemintegratör i regionen.

Telekomoperatören har, genom tidigare ordrar, valt att standardisera på Clavister som leverantör av säkerhet för sin affärskritiska infrastruktur, vilken idag används av miljontals abonnenter.

Den nya ordern avser en expansion av tjänster relaterade till de Clavister-produkter som är i drift i operatörens nätverk. Ordervärdet är begränsat till mindre än 100 000 USD, men är av strategisk vikt då den möjliggör ytterligare affärsmöjligheter både med den specifika kunden, men också för andra telekom-affärer i regionen.

John Vestberg, VD för Clavister kommenterar:
– Denna telekom-order påvisar det stora förtroendet som operatören har för Clavister, och för förmågan att leverera säkerhetsfunktionalitet med hög kapacitet till stora operatörsnätverk. Vi ser med tillförsikt att våra lösningserbjudanden mot telekommarknaden får ett allt starkare mottagande och att de väl motsvarar de ökande kapacitets- och säkerhetskrav som allt fler operatörer börjar ställa. Vår relation både med denna specifika telekomoperatör, samt med vår partner, fortsätter att stärkas, vilket borgar för för ytterligare affärsmöjligheter med kunden och i regionen som helhet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094