23948sdkhjf

Yaskawa visar världens minsta industrirobot

Kopplar greppet om nya möjligheter med självgående fabriker.
Yaskawa Nordic kommer att profilera sin roll när det gäller att skapa nya förutsättningar för självgående fabriker på Elmia Automation den 15-18 maj.

Robotleverantören välkomnar besökarna till mingel med robotarna och öppnar för diskussion hur den nya tekniken kan leda till nya omständigheter för bättre datainsamling, preventiv skötsel och ett bättre informationsutbyte i produktionen.

Vidare visas den utrymmessnåla serien med ArcWorld bågsvetsstationer, den intelligenta hybridroboten för rationellt samarbete och inte minst vad företaget uppger är världens minsta fullt fungerande industrirobot.

Genom den nya nordiska organisation för automation (Drives Motion Control) ska även fördelarna med företagets servosystem, frekvensomriktare och andra automationsprodukter bli uppenbara, menar företaget, som tillsammans med robotarna kommer från Yaskawa. De kallar sig själva för ”Mekatronikens grundare”.

Det var en ingenjör på Yaskawa Electric som hittade på ordet ”Mechatronics”, påpekar Yaskawa Nordic i sitt pressmeddelande. Det registrerades som ett varumärke redan 1972.

Monter: D03:32 och D03:24.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078