23948sdkhjf

Mycronic matchar med ny maskritare

Vänder sig till växande multi purpose marknad
Bara under det senare halvåret 2017 fick Micronic order på två skräddarsydda så kallade FPS-system, framkommer i ett press meddelande.

Mycronic svarar nu på ökad efterfrågan på fotomasker för produktion av fine metal masks, som nyttjas vid deponering av det organiska materialet vid fabrikation av Oled-bildskärmar.

FPS8100 kan användas i många olika multi-purpose tillämpningar och är konstruerad på en ny uppdaterad plattform, där ett flertal nya finesser finns avsedda att höja prestanda, stabilitet och rithastighet.

Systemet är sammanställt med två optiska lägen och täcker ett ritområde på upp till 1 400mm x 1 620mm.

Detta gör det möjligt med effektiv produktion av fotomasker för framställning av fine metal masks för användning vid deponering av det organiska materialet i Amoled bildskärmar upp till skärmgeneration storlek 6.

– FPS8100 möjliggör för våra kunder att ha en mycket kostnadseffektiv produktion av fotomasker för tillverkning av fine metal masks., säger Charlott Samuelsson, affärsområdeschef för Pattern Generators på Mycronic AB.

Mycronic erbjuder maskritare för tillverkning av fotomasker inom flera tillämpningsområden.

Dessa är bildskärmstillverkning (för bland annat TV, smarta telefoner och surfplattor) och tillämpningar inom multi-purpose marknaden, vilket är ett brett område inkluderande många olika tillämpningar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079