23948sdkhjf

Byter CFO och trappar upp till högvolym

IR-sensortillverkaren JonDeTech expanderar och anställer Anders Stensson som ny CFO.
Anders Stensson har en lång karriär inom finans och projektledning från bolag inom IT, elektronik och Tech, däribland som CFO för värmesensorsbolaget Flir.

Anders Stensson är utbildad civilekonom, har en diger meritlista från såväl börsbolag, som globala teknikbolag.

Han kommer att inta en senior ställning och ska från sin position som CFO aktivt backa upp bolaget när det börjar verka inom högvolymssegment under 2019.

– JonDeTech är ett spännande bolag med en fantastisk nanoteknik och starka patent i botten kombinerat med ett bra team. Nu går bolaget in i ett spännande skede då det är på väg in i en högvolymfas. Mina tidigare erfarenheter från bolag som verkar internationellt kommer här väl till pass på JonDeTechs fortsatt spännande resa och internationella expansion, säger Anders Stensson.

Anders Stensson efterträder Per Ersson, som själv valt att lämna JonDeTech för andra uppgifter utanför bolaget.

"– Jag vill tacka Per för ett gediget arbete, särskilt i samband med noteringen i våras och jag önskar honom stort lycka till i sin fortsatta karriär", säger JonDeTechs vd Robert Ekström.

JonDeTechs sensorer är mycket små och tunna (tjocklek 0,2 mm) i förhållande till konventionella sensorer.

Den lilla storleken innebär att de kan integreras i flera varierande produkter.

JonDeTech riktar sig främst mot internationella kunder, som tar fram applikationer inom konsumentelektronik och Internet of Things.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094