23948sdkhjf

Program för fläktval och beräkningsfunktion underlättar för både OEM-företag och installatörer

| Medlemsnyhet | Företag ebm-papst AB

ebm-papst erbjuder två lösningar som gör det enkelt att välja rätt fläkt och att beräkna effekt, ljud och LCC.

För drygt tio år sedan lanserade ebm-papst en lättanvänd funktion för beräkning av effekt, ljudnivå och LCC på företagets svenska webbplats (www.ebmpapst.se). Funktionen är helt integrerad på webbplatsen och är bl a tillgängligt för det breda programmet med fläktar för fastighetsventilation (MX-sortimentet). MX-fläktarna är avsedda för både nybyggnation och renovering av ventilationssystem, och för många installatörer har funktionen blivit ett viktigt hjälpmedel. Att få fram data för en viss driftpunkt kan vara tidskrävande och inte helt okomplicerat när det ska ske helt manuellt. Med ebm-papst webbfunktion går det i en handvändning. Det kan låta som en överdrift men det tar faktiskt bara några sekunder att få fram de data som behövs för att välja rätt fläkt. 

Funktionen är så användarvänlig och enkel att det inte krävs några förkunskaper. Du finner funktionen enkelt på respektive produktgrupp (Takfläktar, FläktVägg, Kammarfläktar, Aggregatfläktar, Fläktar för kanalanslutning och Modulfläktar) under produktsidorna.

Efter att ha klickat på exempelvis FläktVägg ser du beräkningsfunktionen i högerspalten under rubriken ”Beräkna effekt vid driftpunkt”. Därefter är det bara att fylla i uppgifter för önskat flöde och tryck...

Läs hela artikeln här!


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
ebm-papst AB

Äggelundavägen 2
175 62 Järfälla
Sverige
ebm-papst AB

Sänd till en kollega

0.066