23948sdkhjf

Summ Systems erbjuder 3D-print!

| Medlemsnyhet | Företag Summ Systems AB

I år inledde Summ Systems ett samarbete med HP och deras Multi Jet Fusion teknik. Detta innebar ett nytt, spännande kapitel för Summ då de nu kan erbjuda sina kunder en komplett 3D-printning lösning.

Genom detta samarbete kan Summ bidra till en ytterligare effektivisering från ide och produktutveckling till färdig produkt och därmed nå ut till fler industrier. 

 ”Vi är så glada att kunna presentera Summ Systems som återförsäljare. De är en perfekt match för att nå potentiella kunder som är intresserade av att expandera eller utveckla i additiv tillverkning. Deras kunskaper kommer att ge kunderna en stor tillgång på den snabbt växande marknaden” Säger Theresia Von Arnold, Nordisk Channel Manager från HP om samarbetet.

HP’s 3D-skrivare är avancerade toppmoderna maskiner för att skriva ut fullt funktionsdugliga detaljer för industriell användning eller i produktutvecklingsfas. Multi Jet Fusion tekniken bygger på tre viktiga faktorer; snabb printteknik, slutprodukt med höga materialegenskaper samt låga tillverkningskostnader. Dessa skrivare är upp till 10 gånger snabbare än konkurrerande 3D skrivare på marknaden och är väldigt kostnadseffektiva då de möjliggör en hög grad av återanvändning utav icke härdat material.

Med hjälp utav dessa skrivare kan ni tillverka delar i fullfärg, svart eller vitt – med kontroll över voxlar – på en bråkdel av tiden.  

Till skillnad ifrån konkurrerande tekniker så har man valt att lägga stor vikt på miljöaspekter och hantering utav material kring dessa skrivare. 300/500-serien 3D-skrivare är utformade för att kunna nyttjas i kontorsmiljö vilket kräver en enkel hantering utav material, materialmix och användarinterface.

 Vill du veta mer om 3D print och hur det kan tillföra värde i just din verksamhet?  Kontakta vår Sales Account Manager!

Nadim Bitar
Telefon: 010 - 498 48 39


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Summ Systems AB

Tornbyvägen 3
582 73 Linköping
Sverige
Summ Systems AB

Sänd till en kollega

0.105