23948sdkhjf

Fjäderkonstruktion för “hattselfies” på prominent Michelinrestaurang i London

| Medlemsnyhet | Företag Lesjöfors AB

Våra fjädrar används i alla möjliga vardagssituationer och har kritiska funktioner i många applikationer. Ett extremt ovanligt användningsområde är dock hattar upphängda i Lesjöforsfjädrar på toaletterna på en av Londons mest exklusiva restauranger!

Fashionabla Londonrestaurangen Sketch i Mayfairs anrika 1700-talskvarter erbjuder gastronomiska måltider av världsklass och finns med i Michelinguiden. Restaurangen erbjuder en unik kombination av måltider och konst och har kallats världens mest Instagramvänliga tack vare upplevelsen som stimulerar alla sinnen och kreativitet.

Fjäder i påskhatten

Under våren kontaktade representanter från Sketch Lesjöfors brittiska dotterbolag European Springs & Pressings för att få hjälp att genomföra en ny kreativ idé. På Sketch exklusiva toaletter ville man hänga vårinspirerade hattar i fjäderanordningar i taket för kunder att dra ner och ta en rolig selfie

Glatt överraskade av den ovanliga förfrågan, genomförde fabriken i Beckenham design och produktion av de två meter långa fjädrarna på rekordtid då deadline var extremt nära i tid.

En unik kundupplevelse

Sketch kontaktperson var mycket nöjd över det trevliga bemötandet och förståelsen för behovet.

- Vi hade en mycket snäv tidsram för vårt säsongsberoende tema. European Springs & Pressings inte bara förstod vårt behov utan levererade också en snabb och snygg lösning som tillförde våra kunder en extra dimension vid deras besök hos oss. Hatten av för den proffsiga hanteringen av vårt projekt!, säger Joel Bondoux, teknisk chef på Sketch.

På European Springs & Pressings var tongångarna lika positiva till den ovanliga och unika beställningen:

- Det var en fantastisk upplevelse att få se våra utdragbara fjädrar hänga från taket i designikonen Sketch legendariska, äggformade toaletter.  Vi är mycket glada över att ha fått bidra till detta projekt i en extravagant och förstklassig miljö där fjäderns vackra form kom till sin rätt, säger Howard Downs, teknikansvarig för European Springs & Pressings.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Lesjöfors AB

Köpmannagatan 2
652 26 Karlstad
Sverige
Lesjöfors AB

Sänd till en kollega

0.068