23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Aluminiumprofiler för konstruktion inom industri- och maskinteknik

Vårt sortiment av aluminiumprofiler är tjockväggiga, stabila och vridsäkra, vilket gör att de lämpar sig mycket bra för användning inom industri- och maskinteknik. 

Solectro AB är stolt återförsäljare för Isel Germany AG som har ett brett sortiment av högkvalitativa aluminiumprofiler som är idealiska för många olika sorters kombinationer och konstruktioner. Isel Germany AG har sin tillverkning i Tyskland och de aluminiumprofiler som vi väljer att ha i vårt sortiment är tjockväggiga, stabila och vridsäkra, vilket gör att de lämpar sig mycket bra för användning inom industri- och maskinteknik. 

Just idag har vi valt att fokusera på T-not-profilen PT25, som är planfräst på båda sidorna samt extremt stabil och form-/vridsäker. T-not-profilen PT25 kan användas inom många olika områden som t.ex maskinbord, fixturplatta i eller utanför maskinen, bordsskiva, fästplatta, bottenplatta, hyllplan, demorigg och mycket mer. Med T-not-profilen PT25 kan man enkelt uppnå funktionen med att kunna spänna fast, fixera, placera samt förvara detaljer på ett stabilt och säkert sätt.

T-not-profilen PT25 finns i 3 olika bredder med många olika standardlängder. De kan även beställas i kundanpassade längder. Profilen är enkel att kombinera med andra profiler i Isel Germanys sortiment för att kunna bygga ett maskinstativ, arbetsbord, arbetshylla eller olika monterarrangemang. Det finns även ett flertal tillbehör för spänn- och fastsättning, tveka inte att kontakta oss för att få vägledning och hjälp för just er tanke och lösning. 

Här hittar ni aluminiumprofiler och tillbehör.

SOLECTRO AB 
www.solectro.se

Solectro AB är återförsäljare för isel Germany i Sverige och Norge. 

 

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
VAT nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047