23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

PcP lanserar nu en helt ny generation gallerdurk för den europeiska marknaden.

| Medlemsnyhet | Företag PcP. A/S

PcP CUBE® gallerdurkserie är branschens senaste nyhet – Utvecklad och producerad i Danmark för att möta marknadens tuffa krav på säkerhet och funktion.

PcP lanserar nu en helt ny produktserie som täcker behoven för halkfria durklösningar till t.ex. industri, plattformar och trappor. PcP CUBE® gallerdurkserie är branschens senaste nyhet – Utvecklad och producerad i Danmark för att möta marknadens tuffa krav på säkerhet och funktion.
 
CUBE® har ett optimalt förhållande mellan styrka och vikt, vilket gör den till en konkurrenskraftig lösning användbar inom många olika områden. CUBE® uppfyller alla europeiska krav enligt EN ISO 14122.
 
Produktserien är ett nytt och förbättrat alternativ till traditionell gallerdurk, vilket idag används på många industrier och fabriker.
 
PcP ser en stor potential på den svenska marknaden…”Det finns många nya spännande projekt i Sverige, där CUBE® kan användas med sin unika design och sin höga halksäkerhet. Vi har redan flera kunder som ser fördelarna med denna nya typ av lösning, som ett starkt alternativt till vanlig gallerdurk t.ex. 33x33 eller 34x37,” … förklarar Petter Dyberg VD för PcP durk Sverige AB.
 
“Vi tror att CUBE® har en självklar roll både i Sverige och i övriga Europa. Det är dansk design när den är som bäst helt enkelt…”

“Vår nya halkfria lösning för livsmedelsindustrin förväntas få ett stort genomslag och kommer bidra till fortsatt stark tillväxt de kommande åren.” säger John Nielsen, CEO för PcP och PF Group.
 
PcP A/S är en dansk tillverkare av halkfria lösningar sedan tidigt 1900-tal.

 

www.pcp-cube.com


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
PcP. A/S

Sverigesvej 2-4
7480 Vildbjerg
Danmark
PcP. A/S

Sänd till en kollega

0.091