23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Bufab förvärvar HT BENDIX A/S

| Medlemsnyhet | Företag Bufab

HT Bendix grundades 1975 och är en ledande ”Supply Chain Partner” på den nordiska marknaden, med särskilt stark expertis inom industrierna för möbel och inredning.

Huvudkontor och huvuddelen av verksamheten är lokaliserad i Herning på Jylland i Danmark, men bolaget har försäljning i hela Skandinavien, Tyskland, Polen, Storbritannien och Frankrike. HT BENDIX A/S har cirka 80 anställda och en årsomsättning på omkring 345 MDKK, med god lönsamhet.

”Jag är stolt och väldigt glad över att tillkännage detta förvärv, som är ett starkt och betydelsefullt komplement till vår verksamhet i Norden, och som medför attraktiva tillväxtmöjligheter för båda bolagen”,  säger Jörgen Rosengren, Bufabs VD och koncernchef.

”De senaste åren har Bufab blivit kända som ledare i den globala industrin för C-komponenter. Vi har letat efter en global spelare som är stark nog att lyfta HT BENDIX A/S till nästa nivå. Det är också viktigt med ett bolag som har en filosofi och företagskultur som passar HT BENDIX A/S. Vi är övertygade om att Bufab är den ideala partnern för fortsatt tillväxt”, kommenterar Kaj Østergaard, VD och talesman för ägarna till HT BENDIX A/S.

”HT BENDIX A/S är välkända i vår industri för den höga kvaliteten på produkter och tjänster, för sin lösningsorienterade affärsmodell och för sin kompetenta personal. Vi hälsar hela HT Bendix-teamet varmt välkomna till Bufabgruppen”, säger Johan Lindqvist, ansvarig för Bufabs segment Sweden.

Läs hela pressreleasen här


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Bufab

Stenfalksvägen 1
331 02 Värnamo
Sverige
Bufab

Sänd till en kollega

0.062