23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

FJERO får en stororder på Skidding-cylindrar som ska till Ryssland

| Medlemsnyhet | Företag Fjero A/S

Med krav på en total lyftkapacitet upp till 3100 ton, var det inte ett enkelt standarduppdrag för hydrauliska cylindrar som Fjero fick kontrakt på.

Skidding är namnet på en anläggning som samtidigt kan både lyfta föremål och röra sig i sidled med en avvägd hastighet som tar hänsyn till den omgivande miljön och dess påverkan. Skidding-anläggningar finns i olika storlekar, men denna beställning är i tungviktsklassen. 3000 ton motsvarar ett lyft av cirka 3000 bilar på en gång. Det krävs alltså lite mer än vanliga hydrauliska cylindrar för att genomföra uppgiften.

”Vi får ofta utmanande projekt som vi måste ta fram lösningar för. Helt från grunden. Detta uppdrag var inget undantag. Ordern kom från en av våra stamkunder som vi på FJERO har haft ett nära samarbete med under många år”, säger Key account Manager Niels Storgaard Jensen och fortsätter: ”Ett nära samarbete är avgörande för att förstå alla utmaningarna som våra kunder möter i sina olika projekt. Med ingående kunskap kan våra ingenjörer och tekniker analysera komplexa krav och ta fram hållbara, funktionella lösningar för bl.a. Skidding-utrustning.”

I det här fallet är Skidding-anläggningen avsedd att hantera uppgifter inom offshore - vanligtvis på en oljeplattform. Här är den stora utmaningen att garantera säkerhet och logistik i samband med de mycket tunga lyften och samtidigt garantera en väldigt exakt placering av utrustningen.

Anläggningen är utformad för den ryska marknaden och därmed ställs det särskilt hårda kvalitetskrav på grund av det ofta barska klimatet. Ordern avser totalt 24 hydrauliska cylindrar.

Medlemsnyhet

Företag
Fjero A/S

Oddervej 20
7800 Skive
Danmark
Fjero A/S

Sänd till en kollega

0.063