23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

FJERO testar hydrauliska subsea-cylindrar under vatten

| Medlemsnyhet | Företag Fjero A/S

Dokumenterad cylinderkvalitet är viktigt för kunderna – särskilt när de ska monteras på djupt vatten. FJEROs trycktest, både över och under vatten, ger säkerhet.

FJERO har under många år arbetat med ackumulerade hållbarhetstester av cylindrar och obligatoriska trycktester enligt 3-parts-reglerna. Detta för att leverera dokumenterad kvalitet – även kallad Proven Technology. Med en noggrann dokumentation och garanterad spårbarhet kan kunderna känna sig trygga. De vet nämligen att deras nyinköpta cylindrar uppfyller fastställda specifikationer och krav.

FJERO testar på flera nivåer. Först genomförs en vanlig trycktest i FJEROs trycktestsystem. Systemet kan testa nästan alla cylindertyper. Förutom det obligatoriska trycktestet, har FJERO under de senaste åren även erbjudit trycktest under vatten. Detta är särskilt viktigt för kunder som arbetar inom subsea-branschen och behöver dokumenterad kvalitet. FJEROs trycktest har i samband med detta varit mycket framgångsrik.

Cylindrarna sänks ned i en vattenbassäng. Trycktestet sker med en belastning som motsvarar den aktuella och man kan genast se om cylindrarna uppfyller kraven. Det senaste undervattenstestet har utförts på cylindrar åt en subsea-kund som ville få testresultat och dokumentation för en specialutvecklad dämpningsfunktion som använder sig av vatten i omgivningen.

Medlemsnyhet

Företag
Fjero A/S

Oddervej 20
7800 Skive
Danmark
Fjero A/S

Sänd till en kollega

0.063