23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nya Surfcom Touch 50 kompakt ytjämnhetsmätare från Accretech

| Medlemsnyhet | Företag KmK instrument ab

Med utökat mätområde och noggrannhet är den perfekt för användning i produktionsnära miljöer där man har behov av flexibilitet och skiftande tillämpningar

Accretech har lanserat en helt ny serie av moderna ytjämnhetsmätare inklusive Handysurf+, Surfcom Touch 50 och den mest avancerade Surfcom Touch 550. Samtliga modeller säljs i Sverige via KmK Instrument AB och instrumenten är tillgängliga i democentret i Västerås.

Nya Surfcom Touch 50 har utökad noggrannhet och funktioner som gör den perfekt för användning i produktionsnära miljöer som har behov av flexibla och skiftande tillämpningsområden.

Den högpresterande pickupen med ett utökat mätområde från 800 till 1 000 μm och en Z-axel minsta upplösning på 0,0001 μm möjliggör storskalig och hög upplösning av glidfri mätning. Olika typer av arbetsstycken kan mätas genom att ändra mätenhet/spets för djupa, långa eller små hål eller en rund yta.

Exempel på egenskaper:

  • Utökat Z-axel mätområde
  • En kompakt högpresterande spårningsförare
  • Handhållen mätenhet/spets kan anslutas
  • Brett användningsområde
  • Enkel att använda direkt i produktionen

 

För mer information och video om nya Surfcom Touch 50 från Accretech, besök vår hemsida här portabla-ytjamnhetsmatare/surfcom-touch-50

 

Kort om KmK Instrument AB
KmK Instrument grundades år 1994 och är ett agentur- och kunskapsföretag inom mätning, provning och kontroll med fokus på specialistkompetens inom områden Mätteknik, Material-provning och Oförstörande provning. Företaget med sitt democenter är lokaliserat i nya lokaler i teknik staden Västerås.

 Läs mer på vår webb www.kmk-instrument.se eller ring tel. 021- 150 160


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
KmK instrument ab

Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Sverige
KmK instrument ab

Sänd till en kollega

0.125