23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Protech prestenterar en ny MakerBot 3D-skrivare – Method X

| Medlemsnyhet | Företag Protech Nordic AB

Protech utökar sitt produktsortiment med ytterligare en MakerBot 3D-skrivare. Utöver samma funktionalitet som Method, kan den nya 3D-skrivaren Method X skriva ut prototyper i ABS.

Den nya 3D-skrivaren MakerBot Method X har samma höga pålitlighet och prestanda som Method. Methodserien är utvecklad för industriella applikationer och låter konstruktörer inom det professionella segmentet iterera snabbare till lägre kostnader.

MakerBot Method X skriver ut i ABS
Precis som Method, skriver den nya Method X ut i PLA, Tough och PETG, material som passar tillverkning av prototyper och verktyg. Det som utgör MakerBot Method X till ett vassare alternativ är att konstruktören kan välja att skriva ut prototyper i ABS. ABS är ett idealiskt material för hållbara konceptmodeller, funktionella prototyper, tillverkningsverktyg och slutprodukter.

Method X använder Stratasys välprövade FDM-teknik (Fused Deposition Modeling) som är känd för sin pålitlighet och hållbara slutresultat.

Läs mer om MakerBot Method här.

Kontakta en säljare för mer information
Kontakta en säljare direkt eller skicka dina kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Försäljning 3D-skrivare, Mälardalen/Norra Sverige
Johan Nyström
johan.nystrom@protech.se
Telefon: +46 (0)8 - 564 73 391

Försäljning 3D-skrivare, Södra Sverige
Daniel Risberg
daniel.risberg@protech.se
Telefon: +46 (0) 33 - 44 24 40

Medlemsnyhet

Företag
Protech Nordic AB

Girovägen 13
175 62 Järfälla
Sverige
Protech Nordic AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.083