23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

DISAB MultiFLEX™ utnämns av SSAB och My Inner Strenx®

| Medlemsnyhet | Företag Disab Vacuum Technology AB

DISAB MultiFLEX™, en grävarm tillverkad av ett speciellt höghållfast stål, har blivit utsedd av SSAB som den senaste medlemmen i My Inner Strenx®, en kvalitetscertifiering för applikationer som använder Strenx®-stål.

DISAB Vacuum Technology AB, med huvudkontor i Eslöv, har lanserat en ny slangarm för sina vakuumlastare, Precis som namnet antyder är DISAB MultiFLEX™ väldigt flexibel och klarar av att hantera uppdrag inom olika och varierade användningsområden. Det kan gälla allt från att suga upp och transportera material, till att med hjälp av vakuum, gräva djupt ner i marken vid exempelvis friläggning av kablar och rör. Oavsett om materialet är vått eller torrt, klumpigt eller finkornigt, kan det hanteras av DISAB MultiFLEX™. 

DISAB MultiFLEX™ är den första grävsugen som är producerad i Sverige och är tillverkad av ett speciellt höghållfast stål som gör den lättare och samtidigt extra stark för att klara alla de utmaningar som marknaden kräver. Detta har föranlett att SSAB utnämnt DISAB MultiFLEX™ som medlem i My Inner Strenx®, en kvalitetscertifiering för applikationer som använder Strenx®-stål. 

Om DISAB Vacuum Technology AB

DISAB Vacuum Technology AB har sedan 1976 designat och tillverkat mobila, semi-mobila och stationära vakuumaggregat som används inom många olika industrier för att städa och transportera damm och smuts samt återvinna materialspill från produktionen. Det finns många fördelar med att använda sig utav något av DISABs kraftfulla vakuumaggregat med ett max vakuum på upp till 1100 mbar. Många av företagets kunder upplever en variation och flexibilitet de har då de kan använda ett vakuumaggregat till så många olika applikationer. Oavsett om det är torrt eller flytande material som de suger upp, kan kunden snabbt, enkelt och effektivt utföra arbetet samtidigt som det underlättar och skapar en förbättrad arbetsmiljö. DISABs kunder återfinns bland annat inom entreprenad, cementindustrin, stålverk, livsmedelsindustrin, värmeverk, kommuner med flera.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Disab Vacuum Technology AB

Box 170
241 23 Eslöv
Sverige
Disab Vacuum Technology AB

Bilder och video

DISAB MultiFLEX

Sänd till en kollega

0.078