23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

AMADA stärker ytterligare organisationen på den Skandinaviska Marknaden

| Medlemsnyhet | Företag Amada Sweden AB

AMADA tillkännager bildandet av AMADA SCANDINAVIA, en organisation som tillsammans omsätter ca €30m och har 56 anställda med kontor i Horsens (Danmark), Ås (Norge) and Alingsås (Sverige).

Den nya organisationen av samtliga  anställda i AMADA Danmark, Norge och Sverige kommer att arbeta under en ledningsgrupp . Samtidigt kommer de olika länderna behålla sitt lokala ansvar, men arbeta under en gemensam ledningsfilosfi och strategi.

Förändringar som genomförts senare år, särskilt den nära kopplingen till AMADA UKs verksamhet (över €100m i omsättning, 290 anställda), fortsätter med många resurser coh funktioner som hanteras på koncernnivå, vilket gör det möjligt för den lokala personalen i respektive land att fokusera direct på försäljning och service.

Genom att använda etablerade faciliteter i hela Skandinavien kan AMADA geografiskt utnyttja sin position i Europa. Tillhandahållandet av reservdelar och verktyg kommer att ske centralt för snabb leverans i hela Skandinavien. Lokala serviceteam som finns nära att hjälpa våra kunder vid exempelvis akutservice kommer att kompletteras av gränsöverskridande team av personal som är specialiserade på installationer och planerad service. Detta för att säkerställa bästa servicen, kvalitén och responstid.

Den nya organisationen firas vid ett öppet hus den 9-11 oktober vilket sammanfaller med lanseringen av nästa generations fiberlaser AMADA VENTIS. Lanseringen kommer att hållas på AMADA SCANDINAVIAS svenska tekniska center i Alingsås med temat `Framtidens teknologi’ där även ett omfattande utbud av AMADAS senaste innovationer visas.

Medlemsnyhet

Företag
Amada Sweden AB

Borgens Gata 16-18
441 39 ALINGSÅS
Sverige
Amada Sweden AB

Sänd till en kollega

0.064