23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Aluminiumprofiler från norelem håller upp laddningen

LAG Elektronik AB använder aluminiumprofiler från norelem för att utveckla en stabil rigg för solpaneler på deras första protoyp av en elbåt. En konvertering från fossilmotor till el.

LAG Elektronik AB utvecklar en elbåt med solcellsladdning. Bilderna är på den första prototypen och tagna av Anders Gingsjö som leder utvecklingen. 

Båten och aluminiumprofilerna har under sommaren fått utstå hårda tester i form av storm och saltvatten på västkusten. Testerna har visat att detta monteringssystem från norelem är något LAG Elektronik AB kommer fortsätta satsa på, flexibelt och stadigt.

Aluminiumprofilerna kan kapas till önskad längd innan leverans och det finns många olika typer av maskinfötter, täckskydd och specialelement. Exempelvis kabelhållareförbindningssatser och fästplattor som LAG Elektronik har använt.

Våra aluminiumprofiler finns i två olika system: Typ I och Typ B.

LAG Elektronik AB använder utöver monteringssystemet även kuggremskivor och kuggremmar från norelem för att anpassa olika moment och varvtal för befintlig propeller i fallet, 

Anders skriver till oss på norelem:

"Vidare måste man verkligen framhålla norelems digra sortiment och lagerhållning med korta ledtider. Fungerade oklanderligt även under semestertider."

Gör som Anders, se mer utav vårt omfattande produktsortiment med mer än 45 000 standardkomponenter på norelem.se

norelem AB
Wenngarn 443
193 91 Sigtuna
Sigtuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5590714795

Sänd till en kollega

0.047