23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Metal Inspiration Days 2019

| Medlemsnyhet | Företag AB Sigfrid Stenberg

Money. Making. Machines - Tjäna mer pengar i Sverige!

För sjunde året i rad öppnar tre av branschens tyngsta aktörer, ABB Robotics, Edströms och Stenbergs, portarna till två inspirerande dagar. Vi hjälper er att göra smarta och framför allt lönsamma val i ert företag. Metal Inspiration Days är skapat för att främja och inspirera svensk tillverkningsindustri.

Besöker du Metal Inspiration Days i Jönköping kan vi utlova flera tips och verktyg för att utveckla ditt företag. Vi utlovar ett större och bättre Metal Inspiration Days än tidigare med fler utställare och fullspäckat program. Under två dagar bjuder vi på inspirerande föreläsningar och demonstrationer samt att våra medutställare visar de senaste nyheterna. Tillsammans hjälper vi er!

Metal Inspiration Days är en möjlighet för branschen att träffas, nätverka och utbyta erfarenheter och idéer om exempelvis automation, minskade ställtider, mätutrustning, verktyg och innovativa produktionslösningar. Och det är svaren på de här frågorna som leder till att ”Tjäna mer pengar i Sverige”. 

På onsdag kväll, 27 november, är den årliga inspirationskvällen i samband med Metal Inspiration Days. Joe Labero, direkt från Las Vegas scener, underhåller på inspirationskvällen och bjuder på en unik upplevelse där du får komma närmare magin och mystiken än någonsin tidigare.

"Det är fantastisk roligt att för sjunde året i rad arrangera Metal Inspiration Days i Jönköping. Evenemanget växer för varje år och är väldigt uppskattat både av befintliga och nya potentiella kunder. Är man intresserad av att se åt vilket håll industrins trender pekar är MID ett måste att boka in i kalendern.
Under MID-dagarna 27-28 november har vi på Edströms valt att lägga vårt fokus på automationslösningar och på hur man kan producera obemannat på ett enkelt kostnadseffektivt sätt." – Henrik Olsson, VD Edströms Maskin

”Anledningen till att ni skall besöka MID2019 är att i år har vi ett helt unikt program av flexibel standardiserad visionguidad automation. Vi levererar nyckelfärdiga lösningar eller funktionspaket kunden kan själv bygga vidare på.
I år har vi även rekord i antalet medutställare, du som kund får en helt unik uppställning av branschens ledande leverantörer.” – Martin Jönsson, Försäljningschef ABB Robotics

”Hos Stenbergs vill vi visa smarta lösningar och diskutera möjligheterna att göra din produktion mer lönsam. Tillsammans med våra 20 medutställare erbjuder vi ett komplett program där du som besökare kan fördjupa dig i allt från verktygsval och maskiner till utbildning och en trygg eftermarknadsservice. Under Metal Inspiration Days har Stenbergs ett fullspäckat schema och vi kommer att ha hela 13 maskiner igång för demo.” – Jonas Wihlborg, VD Stenbergs

För mer information och anmälningsmöjligheter besök arrangemangets hemsida:
www.metalinspirationdays.se


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
AB Sigfrid Stenberg

Vasavägen 3 D
Box 3027
550 03 JÖNKÖPING
Sverige
AB Sigfrid Stenberg

Sänd till en kollega

0.078