23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Flexfill™ flexibelt för dig! En ny tjänst hos Aero Materiel.

| Medlemsnyhet | Företag Aero Materiel AB

Att öppna, stänga och låsa en lucka är ofta första kontakten med en produkt från oss. En rörelse eller beröring som förväntas infria allt det som både produkt och varumärke lovar.

Med vår nya tjänst FlexFill™ får du gasfjädrar där trycket är anpassat till din applikation och dina kunders krav. När du gör din beställning levererar vi dina gasfjädrar med exakt rätt känsla i rätt tid. Direkt från vårt lager. FlexFill™ är lika flexibelt som det låter.

FlexFill™ är en efterfrågad del av vårt erbjudande som sänker våra kunders kostnader med hjälp av avancerad logistik och stöd för design och konstruktion. Vår målsättning för FlexFill™ är att det ska vara enkelt och prisvärt att beställa även ett mindre antal gasfjädrar, med det tryck du önskar.

Gasfjädrarna kan beställas med olika kraft från 50 N upp till 2000 N i olika varianter beroende på vilken typ av lucka de ska anpassas till. Lucka och gasfjäder bildar en helhet tillsammans med andra beslag som lås och gångjärn från Aero Materiel. Den nya tjänsten ligger i linje med vår filosofi att hjälpa våra kunder att anpassa sina produkter och höja värdet för slutkunden.

Kontaktperson: Fanny Hammarberg
(+46) 36- 34 44 64
fanny.hammarberg@aeromateriel.com


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Aero Materiel AB

BOX 5031
Österängsvägen 16
550 05 JÖNKÖPING
Sverige
Aero Materiel AB

Kataloger mm.

Sänd till en kollega

0.062