23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

En kostnadseffektiv introduktion för mönsterkortsfräsning

Mönsterkortsfräs LPKF ProtoMat i E-serien är en kostnadseffektiv introduktion till en värld av professionell in-house Rapid PCB Prototyping.

Kostnadseffektiv introduktion
Mönsterkortsfräs LPKF ProtoMat i E-serien är en kostnadseffektiv introduktion till en värld av professionell in-house Rapid PCB Prototyping. Huvudområdet är fräsning av strukturer i kopparbeskiktade mönsterkort, borrning av hål för genomplätering eller fräsning av enkla mönsterkort med större effekt.

LPKF ProtoMat E34 har en frässpindel på upp till 30 000 varv/min och LPKF ProtoMat E44 har en frässpindel på upp till 40 000 varv/min med en maximal körhastighet är 100 mm per sekund. För den manuella verktygsväxlingen har båda systemen en spännhylsa med höjdinställning per micrometerskruv.

Registersystem och kamera
Parallellt med en förhöjd positioneringsnoggrannhet vid dubbelsidiga mönsterkort får LPKF ProtoMat E44 hjälp av kameran genom dess mätfunkion till en enkel inställning av fräskanalerna. Efter mätprocessen styr maskinmjukvaran användaren till en optimal inställning.

För bearbetning av dubbelsidiga mönsterkort är registersystemet oumbärligt: det bearbetade mönsterkortet hålls på en säker position även efter vändning för strukturering av den andra sidan. Vid LPKF ProtoMat E44 hjälper kameran till vid positionering: den känner av Fiducials eller geometriska strukturer och riktar struktureringen därefter.

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
VAT nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.087